Blogi

Stailaus-palvelut

stailausStailauspalveluiden avulla pukeutumisestasi tulee helpompaa ja hauskempaa, opit korostamaan parhaita puoliasi ja hehkumaan omana itsenäsi. Vinkkieni avulla vältät virheostoksia ja säästät aikaa ja rahaa. Tuon esiin tyylikkään ja persoonallisen tyylisi, mikä nostattaa itsevarmuuttasi. Tyyli on sijoittamista itseesi.

Henkilökohtaista neuvontaa:

Vaatteen tulee viestiä positiivisesti arvoistamme ja ajatusmaailmastamme.   Erotetaan sukupuolten välinen raja pukeutumisella, tyylikkäästi parhaita puolia korostaen.

Business-pukeutuminen:

Erotu eduksesi, pukeudu oikein ja luo itsellesi energinen business-imago. Business-pukeutuminen on tärkeä ja näkyvä osa yrityksenne ulkoista viestintää. Business-pukeutuminen ja muu ulkoinen olemus menee käyntikortin edelle. Hyvä kokonaiskuva puhuu puolestasi mainos- ja sosiaalisessa mediassa 24/7 ja se on tärkeä ja oleellinen osa omaa business-imagoasi. Onko tämä viestinnän osa-alue otettu teidän yrityksessänne huomioon?

 

Stailaus-palvelut toteutan toiveiden mukaisesti. Liikkeessäni voimme käydä läpi tyyliin liittyviä asioita kahden kesken tai pienessä porukassa. Tulen myös järjestettyihin tapahtumiin, esimerkiksi: naisteniltaan, äiti-tytär päivään tai yrityksen tilaisuuteen.

Ota rohkeasti yhteyttä! :)