Blogi

Kevään 2013 trendit

Kun talvi alkaa väistyä, päivä pitenee, aurinko alkaa paistaa ja lumet sulavat, pastelli turkoositekee ainakin minun mieleni uudistua. Luovuudenpuuskassa hyvänä suunnannäyttäjänä toimii tiivis katsaus kevään trendeihin, joista voi poimia mieleisiään asioita omaa tyyliään täydentämään.

Värikirjoa

Keväisin tulevat yleensä pastellivärit, niin myös tänä vuonna. Hennot vaaleanpunaiset, laventeli, pistaasinvihreä ja vaaleansininen näkyvät niin silmämeikissä kuin kynsissäkin. Niiden vastakohtana loistavat neonvärit; herkullinen pinkki, oranssi, keltainen ja vihreä joita suositaan silmien rajauksissa ja jopa ripsiväreinä. Tummemmissa väreissä sävykirjo on maanläheinen; harmaata, ruskeaa, indigoa, metallinhohtoisena tai mattana.

Vuosilukulainauksetsumuvärit

Etenkin silmämeikki lainaa tänä keväänä menneiltä; 50-luvun kissarajaukset voivat olla vaikka neonpinkit, luomivärit saavat ulottua kulmakarvoihin asti 80-luvun tyyliin ja 90-luvun grunge-muoti näkyy tummina ja häivytettyinä alarajauksina silmissä. Myös viime vuosina suosittu smoky eyes –sumusilmämeikki on edelleen ajankohtainen, entä jos sen toteuttaisi vaikka luumunpunaisena?

 

Rajojen rikkominen

Violetti ripsiväri? Keltainen silmän sisärajaus? Pastellinväriset kulmakarvat? Oranssit huulet? Miksei! Tänä keväänä on lupa kokeilla oudoilta tuntuvia asioita. Tee vaikka huulimeikki kahdella eri värillä, esimerkiksi punaisella ja pinkillä. Myös tuuheat ja pitkät ripset ovat muotia, viimeistele tyyli näyttävillä irtoripsillä tai ota kestävät ripsienpidennykset.

Luonnollisuuspastelli nude

Entäs jos ei millään jaksa meikata? Ei haittaa yhtään! Luonnollinen ja nude yhdistää nimittäin tänä keväänä kaikkia näitä tyylejä. Heleä, kuulas iho, runsaat, luonnontilaiset kulmakarvat, huolettomat hiukset… Iho saa kiiltää ja meikin voi keskittää pelkästään joko huuliin tai silmiin. Tai vaikka olla kokonaan ilman.

Mukavaa ja värikästä kevättä ja kesän odotusta!