Blogi

Kevään 2013 trendit

Kun talvi alkaa väistyä, päivä pitenee, aurinko alkaa paistaa ja lumet sulavat, pastelli turkoositekee ainakin minun mieleni uudistua. Luovuudenpuuskassa hyvänä suunnannäyttäjänä toimii tiivis katsaus kevään trendeihin, joista voi poimia mieleisiään asioita omaa tyyliään täydentämään.

Värikirjoa

Keväisin tulevat yleensä pastellivärit, niin myös tänä vuonna. Hennot vaaleanpunaiset, laventeli, pistaasinvihreä ja vaaleansininen näkyvät niin silmämeikissä kuin kynsissäkin. Niiden vastakohtana loistavat neonvärit; herkullinen pinkki, oranssi, keltainen ja vihreä joita suositaan silmien rajauksissa ja jopa ripsiväreinä. Tummemmissa väreissä sävykirjo on maanläheinen; harmaata, ruskeaa, indigoa, metallinhohtoisena tai mattana.

Vuosilukulainauksetsumuvärit

Etenkin silmämeikki lainaa tänä keväänä menneiltä; 50-luvun kissarajaukset voivat olla vaikka neonpinkit, luomivärit saavat ulottua kulmakarvoihin asti 80-luvun tyyliin ja 90-luvun grunge-muoti näkyy tummina ja häivytettyinä alarajauksina silmissä. Myös viime vuosina suosittu smoky eyes –sumusilmämeikki on edelleen ajankohtainen, entä jos sen toteuttaisi vaikka luumunpunaisena?

 

Rajojen rikkominen

Violetti ripsiväri? Keltainen silmän sisärajaus? Pastellinväriset kulmakarvat? Oranssit huulet? Miksei! Tänä keväänä on lupa kokeilla oudoilta tuntuvia asioita. Tee vaikka huulimeikki kahdella eri värillä, esimerkiksi punaisella ja pinkillä. Myös tuuheat ja pitkät ripset ovat muotia, viimeistele tyyli näyttävillä irtoripsillä tai ota kestävät ripsienpidennykset.

Luonnollisuuspastelli nude

Entäs jos ei millään jaksa meikata? Ei haittaa yhtään! Luonnollinen ja nude yhdistää nimittäin tänä keväänä kaikkia näitä tyylejä. Heleä, kuulas iho, runsaat, luonnontilaiset kulmakarvat, huolettomat hiukset… Iho saa kiiltää ja meikin voi keskittää pelkästään joko huuliin tai silmiin. Tai vaikka olla kokonaan ilman.

Mukavaa ja värikästä kevättä ja kesän odotusta!

Vastaa

 1. Juuli says:

  Omiin lemppareihin kuuluu just pastellisävyt, nude ja luonnollisuus. Kiitos postauksesta! Nyt ainakin tietää missä mennään ;D

 2. Tanja says:

  Itse olen melko räväkkä tyylini suhteen ja välillä tulee vaihdettua esim omaa värimaailmaa paalaelleen(hiukset tai vastteet). Tällähetkellä oon tykästynyt neonväreihin, mutta pieninä näyttävinä yksityiskohtina. ..kuinka saisin heleän kuulaan ihon, mutta näyttämättä rasvaiselta? Ja oisko sillon esim pinkin huulipunan kanssa parempi pitää huulet mattana..? Tykkään käyttää huulikiiltoa, mutta meniskö se kuulaan ihon kanssa jo yli..?

  • Milla says:

   Neonvärit ovat minustakin parhaita juuri yksityiskohtina muun seassa!

   Kuulaan ihon saat valitsemalla meikkivoiteen oikein. Kevyt, ihosi sävyinen meikkivoide tasoittaa mutta jättää ihon heleäksi ja luonnollisen näköiseksi. Jos ihosi on rasvainen etkä halua sen kiiltävän voit käyttää puuteria, mutta kuten meikkivoidettakin, älä laita liikaa! Jätä myös etenkin helmiäistä sisältävä aurinkopuuteri minimiin, vain valittuihin kohtiin korostukseksi, ei koko kasvoille. Mattahuulet ovat tänä keväänä muodissa, joten huulet voi jättää mataksi. Voit myös kokeilla laittaa kiiltoa vain alahuulen keskikohtaan, mikä korostaa huulia kivasti.

 3. Tanja says:

  Kiitos vinkeistä!!:) näistä on paljon apua! Haluaisin vielä tietää, että minkä värinen on väri indigo?

  • Milla says:

   Mukavaa, että vinkeistä oli apua :) Indigo on itseasiassa kasvi, jolla aikoinaan värjättiin denim-kankaita, eli farkkuja! Joten indigosta puhuttaessa tarkoitetaan yleensä farkunsinistä.

 4. Mira says:

  Kiva postaus! Mua kiinnostais tietää bb-voiteista enemmän. Voisko sellanen postaus olla mahdollinen x)