Blogi

Kaunistava kasvohieronta

Oletko tullut ajatelleeksi kuinka suuri vaikutus stressillä, kiireellä, väsymyksellä ja ympäristötekijöillä on kasvojemme kauneuteen ja terveyteen? Talvi koettelee niin nuoren kuin vanhemman ihoa ja saa sen näyttämään harmahtavalta kuivan kauden jälkeen. Kaunistava kasvohoito saa aikaan ihmeitä sekä iholle että mielelle.

relax7

Kasvohieronta on kasvojen lihaksia ja ihon terveyttä ylläpitävä hoito. Hieronnalla saadaan elvytettyä ihon pintaverenkiertoa, mikä vaikuttaa ihon väriin ja yleiseen kuntoon. Myös ihon hapen saanti lisääntyy ja ihosolujen uusiutuminen kiihtyy.

Kasvohieronnalla on positiivista vaikutusta myös koko keholle ja mielelle, ja siitä hyötyvät kaikenikäiset naiset ja miehet. Nuoremmille hieronta on ennaltaehkäisevää ja vanhemmilla se vähentää ikääntymisen vaikutuksia kuten kasvojen väsynyttä ilmettä. Hieronnalla saadaan iho myös vastaanottavaisemmaksi hyvinvointia edistäville vaikuttaville aineille.

Miten ilme kasvoilla muuttuu?

  • Jäykät kasvojen ilmeet pehmenevät
  • Veltostunut iho alkaa kiinteytyä
  • Verenkierto ja solujen aineenvaihdunta lisääntyy
  • Turvotus alkaa vähentyä
  • Energiaa alkaa virrata vapaammin ja näin ravinnon saanti paranee sekä iholla että lihaskudoksilla
  • Jo ensimmäinen käsittely antaa näkyvän tuloksen – kasvot ovat eloisat, virkeät ja nuorekkaammat!
  • Pienikin jännityksen laukeaminen näkyy välittömästi kasvojen heleämpänä ihon värinä ja valoisampana ilmeenä

relax6

Kasvohieronnan vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen. Kosketuksen vaikutuksesta hermosto laukaisee rentoutumiseen liittyviä toimintoja; verenpaine laskee, hengitys hidastuu, sydämen lyönnit tasaantuvat, adrenaliinitaso laskee ja endorfiinien tuotanto kasvaa.

 

Kasvohieronta on todellinen stressinpoistaja! :)