Blogi

Syksyn 2013 kauneustrendit

Kiinnostavin syksyn kauneustrendeistä on tällä hetkellä luonnollisuus. Meikkipohja on kevyt, ripsiväri ja raikas huulipuna riittävät. Kokosin alle muutamia helppoja vinkkejä, jotka eivät vie päivästäsi paljon aikaa, mutta näytät hehkeältä ja pirteältä pimeänäkin syyspäivänä.kauneustrendit1

Meikkipohja:

Meikkipohjaksi tulee valita omaa ihon sävyä vastaava tuote, oikean sävyn löydät kun kokeilet tuotetta kaulalle. Foundation tai creme pohjainen voide, varo ettet laita tuotetta liikaa. Osa meikkipohjista täytyy ”lämmittää” kädellä ennen kasvoille levittämistä. Näin pohjasta ei tule maskimainen vaan lopputulos on luonnollisempi. Nenän ja suupielien välillä kulkevien pitkittäisten uurteiden ”nasolabial” -naururyppyjen aluetta kannattaa käsitellä varoen meikkipohjien kanssa. Paksu maski saa nasolabial-juonteet näkymään entistä selkeämmin.

Silmät:

Pohjusta silmän liikkuva yläluomi meikkipohjalla ja puuterilla tai meikkipuuterilla. Pohjustuksen voit tehdä, vaikka et luomiväriä haluaisi käyttää, näin lopputuloksesta tulee viimeistelty ja raikas peittäen näkyvät verisuonet ja punaisuuden. Ripsiväri tuo silmiin särmää ja avaa katsetta. Tee pitkiä harjauksia ja vältä nykimistä, jotta saat ripsivärin tasaisesti levittymään. Jos haluat säkenöivät silmät, lisää turkoosia tai sinistä kajaalia. Värikäs kajaali on syksyn meikkitrendeistä näkyvin.

Huulet:

Huulet saavat myös olla haluttaessa luonnollisen roosaiset,  makea vaaleanpunainen ja pirteä pinkki tekevät huulista täyteläiset oli kyseessä matta- tai kiiltopuna. Syksyn trendiväreistä löytyvät myös luumu ja Chanelin punainen.

Kulmakarvat:

Kulmat pidetään luonnollisina, mutta siistittyinä. Valitse väri, joka on mahdollisimman lähellä kulmiesi- ja hiustesi – aitoa sävyä. Muista, että kulmissa väri näyttää tummemmalta kuin kämmenselällä. Käytä väriä kulmien aukkoihin ja ulkoreunoille, mutta seuraa kulmakarvojesi luonnollista muotoa. Harjaa kulmat lopuksi muotoonsa ja lopputulos pehmenee luonnollisen näköiseksi.

Posket:

Meikistä mielenkiintoisen tekee yhteensovitettu huuli- ja poskipuna. Levitä poskipuna siihen kohtaan, joka nousee hymyillessä korkeimmalle ja jatka poskipäitä pitkin. Häivytä huolellisesti.

kauneustrendit

Meikit ja asusteet:

Värikkäät sukkahousut ja huivit tuovat värin myös kasvoille. Valitse huulipunaan tai kajaaliin sopiva huivi välttäen värejä, jotka tekevät kasvosi elottomaksi. Lämpimät värit saavat usein kasvot hehkumaan kauniimpana kuin kylmät värit. Jos asukokonaisuutesi on muuten mustan ja harmaan valtaama, lämminsävyinen huivi saa sinut kokonaisuudessaan pirteämmäksi.

Vastaa

 1. Nora says:

  Taas niin hienoja kuvia :)Ja jes luonnollisuus on aivan ykkösjuttu. Taidan tykätä tästä syksystä ja varsinkin tämän syksyn trendeistä. Parasta siinä on ettei tarvitse liikaa miettiä, mukavaa riittää tämmöisenä(+ pienellä ehostuksella) :)

  Toiveena olisi postaus hikoilua kestävästä meikistä. Aina ei kerkee ennen jumppaa pesemään kasvoja eikä välttämättä haluakaan :/ Mitä neuvoisit tähän?

 2. Joanna Hare says:

  Hei Nora! Kiitos viestistä ja postausehdotuksesta. Laitan tämän merkille ja pyrin piakkoin tekemään kyseisestä aiheesta postin. :)

 3. Alisa says:

  Poskipunan kanssa on aina vaikeuksia. Joko sitä menee väärään paikkaan tai liian paljon. Kirjoittamasi vinkki selventi asiaa. Täytyy ruveta enemmän vain harjoittelemaan :D Aina tulee meikattua saman kaavan kautta, mutta jos sitä rikkoisi ja kokeilis värillistä kajaalia!

  • Joanna Hare says:

   Hienoa, että vinkistä oli apua. Poskipuna, kulmakarvat ja häivyttäminen tuovat yleensä eniten kysymyksiä mieleen ja saa meikkauksen tuntumaan vaivalloiselta. Tästä täytyykin kehitellä uuden postauksen aihetta ;)

   Välillä on hyvä poistua omalta mukavuusalueeltaan ja kokeilla jotain uutta :) Se monesti piristää :)

 4. Petra says:

  En voisi edes kuvitella etten käyttäisi luomiväripohjustajaa silmämeikkiä tehdessä o_o. Kyllä sillä saa vaan niin kestävää ja siistiä jälkeä ja sävytkin toistuvat ihan eri tavalla :).

  • Joanna Hare says:

   On totta, että luomivärinpohjustaja saa sävyt näyttämään kirkkaammilta ja meikin kestämään pidempään paljon paremmin. Toki pohjustajissakin on paljon eroja ja niitä kannattaa käyttää maltillisesti :) Kiitos kommentista ;)

 5. Pippa says:

  Moi! Ootko tehny yhtään postausta smokey-eye meikistä? Haluaisin tietää kuinka saa oikein kissamaiset silmät meikein ja kuinka häivytys tehdään?

 6. Kaisa says:

  Täälläkin toivotaan postausta sinusta =) Haluaisin tietää millaiset sun meikkirutiinit on ja kuinka laittaudut arkena =)