Blogi

Syksyn 2013 trendit

Kaunis ruskainen syksy on taas tulossa ja kesähelteet väistymässä. Mutta mitä kesävaatteita voi käyttää vielä syksylläkin? Alla trendivinkkejä syksyn pukeutumiseen, poimi parhaimmat ;)

syystrendit

Syyshankitojen ykkönen:

Panosta syksyllä takin hankintaan! Vaikka sen ostaminen voi tuntua kesällä hullulta, parhaat yksilöt tulevat myyntiin jo hyvissä ajoin. Pinnalla ovat biker- ja pilottitakit, armeijahenkiset takit ja näyttävät villakangastakit.  Syksyn vaatevarastoa kannattaa täydentää myös kunnon kengillä. Nahkakengät ovat hyvä ostos, koska ne voi yhdistää lähes kaikkeen ja ne ovat kestävät.

Asustaminen:

Näyttävän rotsin kanssa on helppo pukea ylisuuri neule tai kuviohuivi. Kuviohuivi onkin monen asun pelastus: se piristää ja sopii syyspukeutumiseen. Asusteista pinnalla ovat pipot ja rock-henkiset vyöt.

syyskengät

Kiinnostavin syystrendi:

Syystrendeistä kiinnostavimmat ovat ehdottomasti gootti-romantiikka, suuret mutta minimalistiset vaatteet, neon grunge ja androgyyni poikatyttötyyli. Myös hiphopista vaikutteita saanut punk-henkinen tyyli ja renesanssin inspiroima runsaus niin asusteissa kuin vaatteissa ovat syksyllä ajankohtaisia.

Säästä nämä kesältä:

  • maksimekkot
  • farkkupaidat
  • eläinprintit
  • jättikokoiset jakut
  • värikkäät laukut
  • loaferit
  • printticolleget
  • biker- ja pilottitakit

Kesätrendeistä sopii säästää syksylle eläin- ja kukkaprintit. Nämä kuosit näyttävät hyvältä kun yhdistät ne muhkeisiin materiaaleihin. Myös maksimekoilla on käyttöä syksyllä, ne ovat helppoja ja näyttävät ihanilta villasukkien ja -paitojen kanssa.

Jätä nämä kaappiin:

Tämän kesän laaserleikkauksin koristellut mekot voi jättää odottamaan uutta tulemista. Myös kiilakorkolenkkarit ovat jäämistöä kesän trendeistä.