Blogi

Syksyn 2013 trendit

Kaunis ruskainen syksy on taas tulossa ja kesähelteet väistymässä. Mutta mitä kesävaatteita voi käyttää vielä syksylläkin? Alla trendivinkkejä syksyn pukeutumiseen, poimi parhaimmat ;)

syystrendit

Syyshankitojen ykkönen:

Panosta syksyllä takin hankintaan! Vaikka sen ostaminen voi tuntua kesällä hullulta, parhaat yksilöt tulevat myyntiin jo hyvissä ajoin. Pinnalla ovat biker- ja pilottitakit, armeijahenkiset takit ja näyttävät villakangastakit.  Syksyn vaatevarastoa kannattaa täydentää myös kunnon kengillä. Nahkakengät ovat hyvä ostos, koska ne voi yhdistää lähes kaikkeen ja ne ovat kestävät.

Asustaminen:

Näyttävän rotsin kanssa on helppo pukea ylisuuri neule tai kuviohuivi. Kuviohuivi onkin monen asun pelastus: se piristää ja sopii syyspukeutumiseen. Asusteista pinnalla ovat pipot ja rock-henkiset vyöt.

syyskengät

Kiinnostavin syystrendi:

Syystrendeistä kiinnostavimmat ovat ehdottomasti gootti-romantiikka, suuret mutta minimalistiset vaatteet, neon grunge ja androgyyni poikatyttötyyli. Myös hiphopista vaikutteita saanut punk-henkinen tyyli ja renesanssin inspiroima runsaus niin asusteissa kuin vaatteissa ovat syksyllä ajankohtaisia.

Säästä nämä kesältä:

 • maksimekkot
 • farkkupaidat
 • eläinprintit
 • jättikokoiset jakut
 • värikkäät laukut
 • loaferit
 • printticolleget
 • biker- ja pilottitakit

Kesätrendeistä sopii säästää syksylle eläin- ja kukkaprintit. Nämä kuosit näyttävät hyvältä kun yhdistät ne muhkeisiin materiaaleihin. Myös maksimekoilla on käyttöä syksyllä, ne ovat helppoja ja näyttävät ihanilta villasukkien ja -paitojen kanssa.

Jätä nämä kaappiin:

Tämän kesän laaserleikkauksin koristellut mekot voi jättää odottamaan uutta tulemista. Myös kiilakorkolenkkarit ovat jäämistöä kesän trendeistä.

 

Vastaa

 1. Eija says:

  Tämäpäs olikin hyödyllinen postaus! En ole vielä ehtinyt hankkia oikein tähänkään syksyynkään mitään uusia vaatteita, joten pitääkin käydä valitsemassa takki ja kengät. Takin ja kenkien korostaminen on muodissa vielä vuodenkin päästä ;) Ja nyt tiedän mitä kesähepeneitä kannattaa suosia, jotta näyttäisi trendikkäältä :)

  • Joanna Hare says:

   Mukavaa, että postista oli sinulle apua :) Jos tarvitset jatkossa stailausapua, tiedät kenenkä puoleen voit asiassa kääntyä ;) Mukavaa syksyn alkua sinulle!

 2. Nora says:

  Sulla on muuten ihan mieletön silmä kuville. Tarkoitan, että kuvat ovat selkeitä ja sopivat postauksiin. Hienoja kuvia!!

  Mä olen ihan syksyihminen, lempivuodenaika kai… Tsemppiä alkavaan syksyyn :)

  • Joanna Hare says:

   Suuret kiitokset Nora! Kuvien valitsemisessa menee monesti yllättävänkin paljon aikaa, hienoa saada tästä palautetta.

   Syksy on mukavaa aikaa kun siihen asennoituu niin :) Kaikkia pimeys ei miellytä, mutta itse kyllä tykkään ruska-ajan lämpimistä väreistä, kynttilänvalosta ja niistä ylisuurista neuleista.

   Syksy tuo mukanaan myös muutoksia. Monille se on uuden alku, varsinkin koululaisille. Uusia tuulia puhaltaa myös täälläkin suunnalla ja niistä lisää kirjoittelenkin sitten oikealla hetkellä ;) Kaikkea hyvää ihanaan syksyyn!

 3. Soili says:

  Kiitokset taas ihanista ripsien pidennyksistä ja mukavasta palvelusta =)Sinulla on hyvä sydän Joanna =)

 4. Titta says:

  Puhuttiin just kavereiden kanssa kuinka ihania postauksia teet! Panostat, mutta ei liian pitkiä kuiteskaan ja aina hyvää sisältöä ja kuvia!

  Osaisitko neuvoa mistä saisi mahd. ihonmmyötäisen adidaksen verkkatakin pinkissä värissä? :))

  • Joanna Hare says:

   Kiitoksia paljon :) Yritän järjestää aikaa, että posteja olisi enemmänkin luettavana ;)

   Kyseistä Adidaksen verkkatakkia kannattaa kysyä urheiluliikkeistä, esim Stadiumista. Myös kirpputoreilta ja nettikaupoista voi tehdä löydön. Tsemppiä takin löytämiseen! ;)

 5. Taru says:

  Ihana takki yllä olevassa kuvassa, mistä sellaisen voi löytää?

  Itselläni on melko rento tyyli, hiphop-tyyli jos niin voi sanoa :D Käyn paljon tanssitunneilla ja olen tyylilleni uskollinen tanssiessa, mutta myös koulussa. Kerrospukeutuminen on helppoa kun on muutenkin rennot ja väljemmät vaatteet. Tyyliä olis kuitenkin mukava uudistaa ja kiinnostuinkin tästä hihopista vaikutteita ottaneesta punk-henkisestä tyylistä. Onneksi bongasin tämän postauksen, koska googlen kautta etsiessäni punk-henkisiä uudistuksia hiphop-tyylini, olen uudestaan innostunut kaikesta pukeutumiseen liittyvästä! Kiitos siis :)

  • Joanna Hare says:

   Kuvan mallilla on päällään Object-merkkinen pitkä ja rento villakangastakki. Takkia voi kysellä Object-merkkiä myyvistä vaateliikkeistä (VILA, Stockman.. jne) tai Objeck-merkin verkkokaupasta :)

   Mukavaa, että sait inspiraatiota oman tyylin päivittämiseen :) HipHop-tyylin ja niin sanotut katu-/urbaanityyliin pukeutujat ovat taitavia ottamaan vaikutteita aivan toisesta ääripäästäkin. Se tekee tyylistä todella mielenkiintoisen ja moni vivahteisen. Väreillä leikittely on hauskaa ja tuo urbaaniin asennepukeutumiseen oman särmänsä. Myös erilaiset kuosit ja asusteet vaikuttavat uskottavuuteen ja trendikkyyteen.

   Aina se ei tarkoita löysiä housuja tai paitaa, trendikäs yhdistää mekon tennareihin, ottaa rennon rotsin mukaan ja muistaa tietenkin asiaan kuuluvat asusteet. Riippuen siitä onko juuri ominta esim. sporttinen, tyttömäinen, äijämäinen vai mukavuudenhaluinen katutyyli. Kokeilemalla löytää mieleisensä ;)