Blogi

Esittelyssä Joanna Hare

Olen Joanna Hare meikki-ja ripsitaiteilija, stylisti. Meikkitaiteilijan ja maskeeraajan työ on ollut yksi unelmistani. Tutkinnot on hankittu ja kokemusta haalittu erilaisista työtehtävistä.  Minulle meikkaaminen on taidetta, mitä teen intohimoisesti. Asiakkaitani haluan palvella suurella sydämellä ja tarjota kauneudenalan palveluita ammattitaidolla, luovuutta unohtamatta.

”Joanna Hare on taiteellinen, järkevä, huumorintajuinen, positiivinen, pohtiva,Joanna2 energinen ja lämmin sydäminen.”  Näin kuvailivat avopuoliso, oma äiti ja hyvä ystävä.

Monen vuoden takainen kiinnostus kauneudenhoitoon, pukeutumiseen, liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin, innoittavat näinäkin päivinä. Kaikki tämä sai alkunsa harrastusten parista jo pikkutyttönä. Tanssi vei mennessään, minkä avulla pääsin toteuttamaan luovuuden piirteitäni. Kilpailemisen aloitin jo varhain, sitä jatkui monta vuotta kunnes siirryin itse ohjaamaan koulunkäynnin ohessa. Kilpailut pitivät sisällään jännitystä, erikoisten meikkejen/maskien tekemistä, näyttäviä kampauksia ja asuja. Tämä kaikki sai miettimään, että voisinko tulevaisuudessa tehdä työkseni jotakin tälläista.

Paljon on täytynyt tehdä hommia kaiken tämän eteen ja tärkeää on ollut kouluttautuminen.  On parasta kun itsellään on sellainen olo, että on ollut tunnollinen, on oppinut, on tehnyt parhaansa ja näistä asioista on saanut arvostusta.  Nämä hyvät fiilikset ovat saaneet minut ajattelemaan tulevaa, tekemään päätöksiä ja luomaan tavoitteita. Osan tavoitteistani olen saavuttanut ja suuri osa on vielä edessäpäin. Toivon, että sinäkin uskot omiin unelmiisi ja uskallat tavoitella juuri sinulle tärkeitä asioita. Vaikeista asioista selviää, oppii paljon ja viisastuu. Uskalla pyytää apua hassuinpiinkiin ideoihin, koska yhdessä tekeminen auttaa oivaltamaan uutta.Joanna3

Suuresta avusta tahdon kiittää läheisiäni: Jesse, äiti, isä, Rauno, Roni, Tuija ja Jimi. Te olette korvaamattomia! Kiitos myös opettajalleni Kaija Koskiselle, työharjoittelijalleni Roosalle, kaikille ystävilleni, tutuilleni ja mahtaville asiakkailleni :) Läheisille tiedoksi, että apua tulen jatkossakin pyytämään ja tarvitsemaan  ;) Mennään yhdessä eteenpäin! :)

Asiakkaiden kommentteja:

”Asiantunteva kouluttaja. Joanna teki ryppyisestäkin kauniin.”

” Kolmen a:n nainen :) aito, avoin ja ammattitaitoinen. ”

”Täytyy vielä kiittää sinua hienosta ”maskista”, Hartwall areenalla ei näkynyt yhtään lähellekään yhtä ammattitaitoista maskeerausta. Moni kehui ja kätteli ja kyseli mistä moisen olin saanut. Itselle jäi hieno kokemus!”

”Suurkiitos vielä sinulle tekemästäsi häämeikistä ja hääkampauksesta sekä sulhasen siistimisestä. Olin tosi tyytyväinen sekä meikkiin että kampaukseen ja kukkakaupaussa sitä ihastelivat myös, kun kävin morsiuskimppua ym. hakemassa. Kampaus myös pysyi hyvin koko illan eikä meikkikään vaatinut juuri mitään korjailuja päivän/illan mittaan. Suosittelen sinua kyllä ehdottomasti aina tilaisuuden tullen. :-) ”

”Joanna on todella taitava ripsien laittaja. Ripsien pidennykset pysyivät lähes muuttumattomina kuukauden moottoripyöräreissulla. Suosittelen muillekin ottaa pidennykset ennen lomamatkaa. Helpottaa kummasti kaunistumista ja tuntee olonsa kauniiksi vaikka ei meikkiä laittaisikaan. Kiitokset Joanna :-)”

Oikein ihanaa syksyä kaikille :)
Kauneusterveisin Joanna

Vastaa

 1. Henna-Kaisa says:

  Voi olipa mukava lukea sinusta. Kuvailut sinusta osuvat aivan nappiin. Kaikkea hyvää jatkoon ja varmasti nähdään syksyn aikana :)

  • Joanna Hare says:

   Kiitos! :) Yllättävän kauan meni tämän postin kirjoittamiseen. Halusin sanoa asioita ”oikealla tavalla”. Itsestään ei ole niin helppo kirjoittaa, mutta mukavaa kuulla sinun tykkäävän :)

 2. Amanda says:

  Omiin unelmiin uskominen ei tosiaan ole aina helppoa, eikä varsinkaan yksin. Olen täysin samaa mieltä siitä, että apu kannattaa aina ottaa vastaan ja ihan itse pyytääkin apua. Kuka nyt yksin pärjäisi, tämän tajuamisessa itsellä meni aikaa. Olen melko itsepäinen ihminen ja on harvassa niitä, joilla samanlaisiac ajatuksia kuin minulla ja siksi olen kokenut, että helpompi toimia yksin. Kaikki on helpompaa kun antaa toisten auttaa, se ei ole heikkoutta.

  Vahvoja hetkiä syksyyn ja avuliaita ihmisiä ympärillesi!

  • Joanna Hare says:

   Kiitos kommentista! Hienoja sanoja! On tärkeää tunnistaa itsestään tiettyjä piirteitä, joskus siihen menee paljon aikaa.

   Kiitoksia tsempistä :)

 3. Janika says:

  Sun ammatti kuulosta tosi mielenkiintoiselta! Katsoin portfolion kuvia ja oot tosi tosi taitava. Haluaisin itekin tehdä töitä luovassa ammatissa ja kauneuden parissa. En vain tiedä kauneusasioista paljoakaan.. Täytyykö olla ”pohjatietoa” paljon, jos tahtoo opiskella kauneudenalaa ja suunnata alalle? Itse sanoit, että sinulla on monen vuoden takainen kiinnostus alalle ollut jne..

  • Joanna Hare says:

   Voi kiitoksia! Kokemusta karttuu ajan myötä, mutta ajoittain hyvä muistaa päivittää omaa oppiansa.

   Koulun penkille vain rohkeasti ;) siellä sitä oppii! Pohjatietoa ei välttämättä tarvitse olla etukäteen. Saat tarvittavat tiedot koulussa. On myös hyvä muistaa olla itse aktiivinen, kysyä rohkeasti ja etsiä vastauksia.

   Tsemppiä tulevaan :)

 4. Marianna says:

  Voisin itse kuvailla sua aivan samoilla sanoilla. Tästä postauksesta tulee jotenkin rauhallinen olo ja varsinkin kun tietää sinun rauhallisuuden. Toki sinussa on sähäkkyyttäkin, mutta rauhallisuus on asiakaspalvelussa hieno piirre. Hieno kirjoitus!