Blogi

Esittelyssä Joanna Hare

Olen Joanna Hare meikki-ja ripsitaiteilija, stylisti. Meikkitaiteilijan ja maskeeraajan työ on ollut yksi unelmistani. Tutkinnot on hankittu ja kokemusta haalittu erilaisista työtehtävistä.  Minulle meikkaaminen on taidetta, mitä teen intohimoisesti. Asiakkaitani haluan palvella suurella sydämellä ja tarjota kauneudenalan palveluita ammattitaidolla, luovuutta unohtamatta.

”Joanna Hare on taiteellinen, järkevä, huumorintajuinen, positiivinen, pohtiva,Joanna2 energinen ja lämmin sydäminen.”  Näin kuvailivat avopuoliso, oma äiti ja hyvä ystävä.

Monen vuoden takainen kiinnostus kauneudenhoitoon, pukeutumiseen, liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin, innoittavat näinäkin päivinä. Kaikki tämä sai alkunsa harrastusten parista jo pikkutyttönä. Tanssi vei mennessään, minkä avulla pääsin toteuttamaan luovuuden piirteitäni. Kilpailemisen aloitin jo varhain, sitä jatkui monta vuotta kunnes siirryin itse ohjaamaan koulunkäynnin ohessa. Kilpailut pitivät sisällään jännitystä, erikoisten meikkejen/maskien tekemistä, näyttäviä kampauksia ja asuja. Tämä kaikki sai miettimään, että voisinko tulevaisuudessa tehdä työkseni jotakin tälläista.

Paljon on täytynyt tehdä hommia kaiken tämän eteen ja tärkeää on ollut kouluttautuminen.  On parasta kun itsellään on sellainen olo, että on ollut tunnollinen, on oppinut, on tehnyt parhaansa ja näistä asioista on saanut arvostusta.  Nämä hyvät fiilikset ovat saaneet minut ajattelemaan tulevaa, tekemään päätöksiä ja luomaan tavoitteita. Osan tavoitteistani olen saavuttanut ja suuri osa on vielä edessäpäin. Toivon, että sinäkin uskot omiin unelmiisi ja uskallat tavoitella juuri sinulle tärkeitä asioita. Vaikeista asioista selviää, oppii paljon ja viisastuu. Uskalla pyytää apua hassuinpiinkiin ideoihin, koska yhdessä tekeminen auttaa oivaltamaan uutta.Joanna3

Suuresta avusta tahdon kiittää läheisiäni: Jesse, äiti, isä, Rauno, Roni, Tuija ja Jimi. Te olette korvaamattomia! Kiitos myös opettajalleni Kaija Koskiselle, työharjoittelijalleni Roosalle, kaikille ystävilleni, tutuilleni ja mahtaville asiakkailleni :) Läheisille tiedoksi, että apua tulen jatkossakin pyytämään ja tarvitsemaan  ;) Mennään yhdessä eteenpäin! :)

Asiakkaiden kommentteja:

”Asiantunteva kouluttaja. Joanna teki ryppyisestäkin kauniin.”

” Kolmen a:n nainen :) aito, avoin ja ammattitaitoinen. ”

”Täytyy vielä kiittää sinua hienosta ”maskista”, Hartwall areenalla ei näkynyt yhtään lähellekään yhtä ammattitaitoista maskeerausta. Moni kehui ja kätteli ja kyseli mistä moisen olin saanut. Itselle jäi hieno kokemus!”

”Suurkiitos vielä sinulle tekemästäsi häämeikistä ja hääkampauksesta sekä sulhasen siistimisestä. Olin tosi tyytyväinen sekä meikkiin että kampaukseen ja kukkakaupaussa sitä ihastelivat myös, kun kävin morsiuskimppua ym. hakemassa. Kampaus myös pysyi hyvin koko illan eikä meikkikään vaatinut juuri mitään korjailuja päivän/illan mittaan. Suosittelen sinua kyllä ehdottomasti aina tilaisuuden tullen. :-) ”

”Joanna on todella taitava ripsien laittaja. Ripsien pidennykset pysyivät lähes muuttumattomina kuukauden moottoripyöräreissulla. Suosittelen muillekin ottaa pidennykset ennen lomamatkaa. Helpottaa kummasti kaunistumista ja tuntee olonsa kauniiksi vaikka ei meikkiä laittaisikaan. Kiitokset Joanna :-)”

Oikein ihanaa syksyä kaikille :)
Kauneusterveisin Joanna