Blogi

Harjoittelija-Roosa

Olen Roosa, muodista ja kauneudesta kiinnostunut nuori nainen. Valmistuin Roosa2lukiosta, jäin pohtimaan tulevaa ammattiani, ja sain täydellisen tilaisuuden tutustua meikkaaja-maskeerajan ja stylistin ammattiin Joannan työharjoittelussa. Olen vasta hiljattain alkanut käsittää, että haluan todella työskennellä tulevaisuudessa toiminnallisessa ja luovassa ammatissa. Myös yrittäjyys kiinnostaa.

Olen luonteeltani sosiaalinen ja määrätietoinen, mutta myös rauhallinen ja tärkeille asioille omistautunut unelmoija. Olen pohtiva ja ajatteleva ihminen. Luovana ihmisenä tykkään viettää vapaa-aikaani kirjoittamalla, piirtämällä, laulamalla ja elokuvia katsellen. Seuraan muotia ja kauneustrendejä aktiivisesti lukemalla lehtiä ja kiertelemällä kaupoissa. Unelmoin salaa omasta vaatemallistosta. Terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi sekä perhe ja ystävät ovat myös tärkeitä minulle.

Pääsen Joannan opissa seuraamaan palveluiden tekemistä ja harjoittelemaan Roosa1asiakaspalvelua, sekä kouluttautumaan ripsiteknikoksi. Näemme siis toivottavasti syksyn aikana palveluiden yhteydessä! :)

 

PS. Käy lukemassa kirjoittamani blogiposti täältä :) Posteja on tulossa lähiaikoina lisää!

Lämpimin syysterveisin,

Roosa