Blogi

Harjoittelija-Roosa

Olen Roosa, muodista ja kauneudesta kiinnostunut nuori nainen. Valmistuin Roosa2lukiosta, jäin pohtimaan tulevaa ammattiani, ja sain täydellisen tilaisuuden tutustua meikkaaja-maskeerajan ja stylistin ammattiin Joannan työharjoittelussa. Olen vasta hiljattain alkanut käsittää, että haluan todella työskennellä tulevaisuudessa toiminnallisessa ja luovassa ammatissa. Myös yrittäjyys kiinnostaa.

Olen luonteeltani sosiaalinen ja määrätietoinen, mutta myös rauhallinen ja tärkeille asioille omistautunut unelmoija. Olen pohtiva ja ajatteleva ihminen. Luovana ihmisenä tykkään viettää vapaa-aikaani kirjoittamalla, piirtämällä, laulamalla ja elokuvia katsellen. Seuraan muotia ja kauneustrendejä aktiivisesti lukemalla lehtiä ja kiertelemällä kaupoissa. Unelmoin salaa omasta vaatemallistosta. Terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi sekä perhe ja ystävät ovat myös tärkeitä minulle.

Pääsen Joannan opissa seuraamaan palveluiden tekemistä ja harjoittelemaan Roosa1asiakaspalvelua, sekä kouluttautumaan ripsiteknikoksi. Näemme siis toivottavasti syksyn aikana palveluiden yhteydessä! :)

 

PS. Käy lukemassa kirjoittamani blogiposti täältä :) Posteja on tulossa lähiaikoina lisää!

Lämpimin syysterveisin,

Roosa

 

Vastaa

 1. Pinja says:

  Mistä lukiosta oot valmistunut ja miten pääsit tähän harjoitteluun? Oon ite just aloittanu lukion, mut kaikki kauneusasiat kans kiinnostaa X)

  • Roosa says:

   Täältä Jyväskylästä olen lukiosta valmistunut :) Olen kovasti kiinnostunut tyylistä ja lähdin etsimään stailaukseen ja kauneuteen erikoistuneita yrityksiä Jyväskylästä, ja hetken etsinnän jälkeen löysin Joanna ihanille sivuille! Ihastelin nettisivuja, päätin ottaa heti yhteyttä Joannaan ja tapaamisen myötä sovimme harjoittelusta. Lukion jälkeen on monia hyviä tapoja kouluttautua kauneusalalle :)

  • Roosa says:

   Paljon kiitoksia! Aloitin harjottelun syyskuun alussa, ja tarkoitus olisi jatkaa ainakin tämän vuoden loppuun saakka, ehkä myös ensivuoden puolelle :)

 2. Martta says:

  Vitsit miten ihanat kuvat :) Kuulostaa kyllä ihan sun paikalta toi harjoittelu. Jään seuraamaan sun posteja täällä!

  Ps. Ostan sulta sitten ripset, kun oot teknikko ;)

  • Roosa says:

   Minustakin tämä on enemmän kuin täydellinen paikka mulle. Tervetuloa, teen sulle mahtavat ripset sitten ;)

  • Roosa says:

   Mukava kuulla, saattaahan jossain vaiheessa jotakin postia tullakin harjoittelun käänteistä :) Kauaa ei seuraavaa postia tarvitse odotella, olisikin jo tämän viikon puolella uusi tulossa ;)

  • Roosa says:

   En ole varsinaisessa työharjoittelussa ollut ennen, työkokemusta on Keskisuomalaisen nuoret -sivun toimituksesta, jossa olin koulun ohella. Lukion jälkeen pidin tavallisesti kesälomaa ja syksyä kohden aloin etsiä töitä tai harjoittelupaikkaa, ja halusin tehdä jotain mikä oikeasti kiinnostaa ja kokeilla mikä ala olisi sopiva minulle. Kiitos paljon ihanasta kommentista, olen koittanut kovasti kasvatella hiuksiani! :)

  • Roosa says:

   Joanna on ihana ja ystävällinen, kertoo töistään että oppisin mahdollisimman paljon sekä kysyy ja kuuntelee ideoitani ja mielipiteitäni. Päivät saattavat vaihdella tosi paljonkin, yleensä olen töissä kuudesta kahdeksaan tuntia :)

  • Roosa says:

   Harjoittelun jälkeen olen ajatellut mennä opiskelemaan, joko yrittäjyyttä tai designer-stylistiksi, johon sisältyy sisustus ja muoti. Ripsiteknikon koulutuksen saan Joannalta, joten sitä varmasti teen. Meikkaaja-maskeeraajaksi opiskelen myös todennäköisesti jossain vaiheessa. Olen miettinyt oman yrityksen perustamista, jossa voisin yhdistää kaiken tämän vielä yhteen kiinnostukseeni, juhlasuunnitteluun :)

  • Roosa says:

   Meikkaan kyllä päivittäin, koska tykkään siitä niin kovasti :) Hiuksiakin laitan vähän, pari kertaa Joanna on tehnyt minulle ihanan pikakampauksen. Koitan aina erilaisia meikki- ja hiuksiyhdistelmiä ja tykkään näyttää joka päivä vähän erilaiselta kuin edellisenä :)