Blogi

Halloween lähestyy

maski19Halloween on pian täällä taas! Tätä karkki vai kepponen -juhlaa vietetään pyhäinpäivän aattona lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. Suomessa Halloweenia kuitenkin juhlitaan joko lokakuun viimeisenä viikonloppuna tai marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna, jolloin pyhäinpäivä on aatosta seuraava lauantai. Halloween mahdollistaa loistavan tilaisuuden järjestää esimerkiksi naamiaiset ja voit laittautua aivan eri näköiseksi kuin arkena. Vielä ei ole myöhäistä alkaa suunnitella vuoden hienoimpia juhlia tai illanistujaisia!

Kun haluat erottua upeana muusta juhlakansasta, voit kääntyä ammatilaisen puoleen ja kaikkia toiveitasi kuunnellaan. Maskeja tai ehostuksia voidaan toteuttaa monipuolisesti tietyistä hahmoista vapaampaan maskiin (kuten vanhennus tai vahvempi ja erikoisempi meikki, ruhjeet, mustelmat yms.) Maskin hinta määräytyy käytetyn ajan ja materiialikulujen mukaan, lähtöhinta on 30 euroa. Maskeissa on mahdollista käyttää myös lateksisia irto-osia, kuten uudelleen muotoiltua nenää tai suippoja korvia. Maskit sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin. Maskien ja meikkien toteutukseen käytetään Grimas-kosmetiikkasarjaa, jonka tuotteet eivät sisällä lyijyä tai muita myrkyllisiä ainesosia. Grimas käyttää vain parhaita valmistusaineita ja ryhmän 1 väriaineita (voi käyttää lähellä silmiä ja limakalvoja).

Hahmomeikki ideoitamaski5

 • Jääkuningatar
 • Kleopatra
 • Klonkku
 • Jokeri
 • Kiss – meikki

 Yleisiä maskeja

 • Vanhus
 • Noidat
 • Haamut, aaveet, luurangot
 • Keijut ja prinsessat
 • Eläinmaskit
 • Naamiomaskit

Kun tarkoituksena on juhlia Halloweenia pienemmässä mittakaavassa, saadaan yksityiskohdilla piristettyä omaa lookkia. Esimerkiksi kampauksen voi koristella erilaisilla hiuskoruilla tai silmiä tuoda esiin kertakäyttöisillä tekoripsillä tai ottamalla ihanat ripsien pidennykset (tsekkkaa tästä syksyn tarjoukset).

Halloween/Jääkuningatar

Pientä ekstraa laittautumiseen

 • kirkkaat huulipunat ja luomivärit
 • erikoiset tai värikkäät kynsilakat
 • kynsikoristeet kuten kynsitarrat tai tekokynnet
 • kertakäyttöiset erikoiset hiusvärit
 • hiuslisäkkeet, peruukit tai hiuskorut
 • huulitarrat
 • koristeelliset silmänrajaukset
 • ihotarrat tai timantit
 • tekoripset (myös värilliset- ja glitteriripset, luonnolliset tai näyttävät)
 • näyttävät korut

 

JeditärPukeutumisessa voi myös käyttää mielikuvitusta ja kokeilla sellaista, mitä ei normaalisti käyttäisi. Kun tarvitset apua hahmovaatteiden kanssa, ota yhteyttä ja autan sinua löytämään tarkoitukseen sopivat vaatteet ja asusteet hyödyntäen yhteyksiäni pukuvuokraamoihin. Pilailukauppa Aprilli tarjoaa myös monipuolisesti naamiaisasuja sekä peruukkeja ja muuta rekvisiittaa.

 

Kuvien maskit ovat Joanna Haren käsialaa.