Blogi

Meikkivinkit Halloween-juhlaan

On aika Halloween-juhlan, meikkaamisen ja stailauksen. Pyhäinpäivän aattona vietettävä meikkivinkitHalloween on juhlista parhain kun haluat erottua muista juhlijoista. Meikkiin kannattaakin panostaa, jotta juhlapäivästäsi tulee mieluinen, hauska ja ikimuistoinen. Halloween mahdollistaa kontrasteilla, väreillä ja epäluonnollisuudella leikittelyn. Alla olevat meikkivinkit auttavat sinua alkuun ja kokeilemalla löydät oman juhlalookkisi.

Oletko räväkkä repäisijä, maagisen mystinen persoona vai rakastatko draamaa? Alla olevilla meikkivinkeillä et jää juhlien seinäruusuksi.

Dramaattinen ja näyttävä meikki  kannattaa aina tehdä luonnonvalossa (jos mahdollista),  silloin meikki toimii missä vain valaistuksessa.

Huoliteltu häivytys

Huolellinen häivytys on kaikkein tärkeintä. On kyseessä sitten meikkipohjan tasainen levitys, meikkivinkitposkipäiden korostaminen tai meikkaaminen luomivärin avulla. Esimerkiksi tumman silmämeikin on tarkoitus ikään kuin liukuen sulautua ihoon. Näin vältytään esimerkiksi niin sanotuilta panda-silmiltä. Häivytykset on helpointa tehdä hyvien välineiden avulla kuten meikkisienien, puuterivipan ja siveltimien. Alla vinkkejä luomivärin häivytykseen.

1. Pitkävartisen ja pehmeän häivytyssiveltimen avulla onnistut varmasti!

2. Aloita häivytys silmän ulkonurkasta silmän sisänurkkaa kohti. Näin silmämeikistä ei tule alavireinen ja ilme ei muutu väsyneeksi.

3. Ota avuksi vaaleampaa luomiväriä, jotta saat luomivärien sävyt liukumaan paremmin iholla.

Rajauksilla dramatiikkaa

Särmää ja dramatiikkaa saat aikaan skarpeilla ja siistityillä rajauksilla. Erikseen myytävällä meikkivinkitpitkävartisella eyeliner-siveltimellä saat ohuen ja tarkan rajauksen sekä pystyt tarpeen mukaan paksuntamaan rajausta. Nestemäistä rajausväriä ei tarvitse häivyttää, joten se sopii erittäin hyvin selkeiden rajausten tekemiseen. Tämä rajausväri sopii myös kaiken muotoisille silmille.

1. Aloita rajaus silmän keskiosasta ja vedä siveltimellä eyelineria silmän ulkonurkkaa kohti.

2. Kissamaisen rajauksen saat jatkamalla rajauksen linjaa kohti kulmakarvan reunaa. Ole erityisen tarkka, että rajauksen linja ei vedä alaspäin, rajaus tulee levittää kevyesti ylöspäin.

3. Täydennä silmän sisänurkka vasta lopuksi.

 

Poskipunaksi ja huulimeikiksi kannattaa valita luonnollisia sävyjä, jotta näyttävä silmämeikki pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Tässä tyylissä hurmataan säihkyvillä silmillä!

 

Kuvien meikit ja stailaukset: Joanna Hare

Malli: Veera