Blogi

Talven kaunein korumuoti

korumuotiTalven 2013-2014 korumuoti hehkuu metallin eri sävyissä, ja nyt sinulla on lupa laittaa yhteen myös kiistellyn kultaisen ja hopean sävyt yhdistelmänä. Näyttävät kaula- ja käsikorut ilmentävät juhlavuutta ja suuria hetkiä. On aika pikkujoulujen, sekä joulun että uuden vuoden juhlien, jolloin on sallittua koristaa itseään ripauksella ruhtinaallisuutta. Hemmottele itseäsi ihanalla korumuodilla ja vietä elämäsi parhaat juhlat itsevarmana läheisten, ystävien tai työtiimin seurassa. Muotiliike VILA (Jyväskylä) antoi etuoikeuden tutustua heidän Pieces -koruvalikoimaan  ja sponsoroi tuotteet kuvauksia varten. Kuvien koruja voit siis kysellä esimerkiksi sinua lähinnä olevan VILA tai Pieces liikkeen myyjiltä. korumuoti

Timantit

Ikuiset timantit ovat puhuttaneet viime aikoina. Niin myös korumuodissa timanttien säihke kiehtoo ja puhkuu monen tavoittelemaa arvokkuutta. Kuninkaallisen mahtipontiset korut antavat asuihin lisämakua, mutta varo ettet ylitä mauttomuuden rajaa. Talven korumuoti rikkoo rajoja tarjoten timanttien ja metalliketjujen yhdistelmiä. Nämä veikeät yhdistelmät sopivat niin naisellisen tai rock-tyylin edustajalle.

Vinkki 1 : Klassinen pukeutuja saa asuunsa särmää vaihtamalla perinteiset helminauhakorut trendikkäämpään koruun. Näin koko lookista saa yksityiskohdan avulla luotua aivan uudenlaisen ja toimivan. Päätät itse tyylin tavoitteen. korumuoti

Ketjut

Vinkki 2 : Kaksi ihanaa koruvaihtoehtoa etkä millään osaa päättää, että kumman valitsisit. Tee silloin oma yhdistelmä ja yhdistä pelkistetty ja kimalteleva koru yhdeksi koruksi. Korumuoti on mielikuvituksen leikittelyä ja rajojen rikkomista luvan kanssa.

Vinkki 3 : Viime aikoina korumuoti on ottanut ohjat myös selkäpuolelle sillä kauniit selän paljastavat vaatteet antavat lisätilaa korumuodille. Jos tahdot erottua eritavalla kuin muut, kietaise hiukset rennolle nutturalle ja anna korun laskeutua selkääsi vasten.