Blogi

Työharjoittelijan mietteitä :)

Työharjoittelu Joannan luona on ollut monipuolinen, opettavainen, yllättävä ja mahtava roosa2kokemus. Näiden muutamien kuukausien aikana olen päässyt tekemään juhla- ja näytösmeikkejä ja kampauksia, saanut kirjoittaa blogia, sekä paljon muuta. Unohtumattomia hetkiä on mahtunut näinkin lyhyeen aikaan vaikka kuinka monia.

Mahtavimpia työtehtäviä olivat ehdottomasti Muuramen Sykkeen hius-, meikki-, ja muotinäytös, sekä VILA:n vaatteista tehty muotipostaus.

Toteutimme Joannan kanssa Muuramen Sykkeen pikkujoulushowhun muotinäytöksen, jonka vaatteiden teemana oli kimaltava pikkujoulumuoti. Suunnittelimme ja osittain toteutimme asut itse, ja hiukset ja meikit laitettiin näyttävästi. Lisäksi esiinnyin itsekin, lauloimme siskoni kanssa nätöksessä kaksi biisiä. Päivä oli kiireinen, eikä lavalle menoa kerennyt paljoa jännittää. Lavameikkien ja -hiusten tekeminen oli mahtavaa, suunnitelmat olimme tehneet jo aiemmin, mutta hieman sai myös käyttää omaa luovuutta ja soveltaa tilanteessa. Meikeissä käytettiin rohkeasti sinisen sävyjä ja paljon kiiltoa ja kimalletta, irtoripsiä sekä ihotimantteja, eli tavallisesta arkimeikistä tämä todella poikkesi! Olimme aiemmin taitelleet foliosta hopeisia hiuskoristeita valmiiksi, kaikenlaista käsillä tekemistä ja luovaa työtä olen siis päässyt tekemään.

Toinen unelmieni päivä oli, kun tein muotipostia VILA:n juhlavaatteista. Oli uskomaton tunne koota roosaliikkeessä asukokonaisuuksia oman mielensä mukaan. Rakastan vaatteita ja niiden yhdistelyä, oli hankala päätyä vain muutamaan asukokonaisuuteen, kun kaikki vaatteet olivat niin ihania. Pääsin itse suunnittelemaan ja tekemään mallille kampauksen ja meikin. Otin itse kuvat ja pääsin harjoittelemaan mallin ohjaamista kameran edessä, ja lopuksi kirjoitin vielä postin blogin puolelle. Näin monipuolista juttua harvoin pääsee tekemään, pääsin suunnittelemaan ja toteuttamaan omasta visiostani omannäköiseni kokonaisuuden.

Olen tehnyt ja oppinut todella paljon, ja toivottavasti tulemme Joannan kanssa tekemän yhteistyötä mahdollisimman pitkään. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta 2013, positiivisten mietteiden saattelemana kohti kevättä ja kesää 2014 :)

-Roosa