Blogi

Iltalehti haastatteli, lue vinkit kotikosmetiikasta ja ihonhoidosta!

Noin puoltoista viikkoa sitten Iltalehden toimituksesta soitettiin minulle ja pyydettiin Iltalehti: Hyödynnä ruokakaapin ihonhoitoaarteet!haastatteluun ihonhoitoasioihin liittyen.  Haastatteluni  julkaistiin ison kuvan kera pe 13.6.2014 Iltalehdessä. Tiivistelmän vinkeistä voit lukea nyt myös Iltalehden nettisivujen Kauneus-palstalta.

Artikkelin otsikko ”Hyödynnä ruokakaapin ihonhoitoaarteet!” kertoo jo paljon itse aiheesta.  Tarkoituksena oli tarjota tiivis paketti helposti hyödynnettävistä vinkeistä, joita jokainen pystyy kokeilemaan. Elintarvikkeiden hyödyntäminen ihonhoidossa ei ole uusi juttu, mutta tällaiset asiat pääsevät helposti unohtumaan kun kaupat ovat pullollaan erilaisia purnukoita. Jutun vinkkejä on turvallista hyödyntää kunhan muistat ottaa huomioon mahdolliset ruoka-aineallergiasi ja aikaisemman herkistymisen tutuille aineille.

Heräsikö sinulle kysymyksiä aiheeseen liittyen? Jäikö jokin asia vaivaamaan vai haluaisitko jakaa omia kokemuksiasi kotikosmetiikkaan liittyen? Voit kommentoidan alla olevaan kommentti-kenttään, vastaan mielelläni kysymyksiin ja luen kommentteja aiheeseen liittyen. Suuret kiitokset! =)

 

Haastatteluni voit lukea tästä!

Tiivistelmän vinkeistä pääset lukemaan tästä!