Palvelut

Juhlameikki

Juhlameikki voi olla voimakas tai luonnollinen, mutta yleisesti mielletään intensiiviseksi ja arkimeikkiä rohkeammaksi meikiksi. Vahvuus riippuu kuitenkin kantajansa mieltymyksestä.  Meikki toteutetaan vedenkestävillä tuotteilla ja varmalla ammattitaidolla, joilla varmistetaan meikin laatu ja kestävyys koko päivän/illan ajaksi.

Häämeikki

Häämeikki voi olla luonnollinen tai voimakas, jonka on näytettävä hyvältä sekä luonnonvalossa että valokuvissa. Meikki toteutetaan vedenkestävillä tuotteilla ja varmalla ammattitaidolla, joilla varmistetaan meikin laatu ja kestävyys koko päivän/illan ajaksi. Palveluun sisältyy koemeikki.

Erikoismeikki/maskeeraus

Haluatko järjestää ystävällesi näyttävän ja ikimuistoisen polttari kokonaisuuden? Tarvitsetko apua, jotta erottuisit naamiaisissa muiden joukosta? Erikoismeikkejä/maskeerausta voit hyödyntää myös lastenkutsuilla, syntymäpäivillä, pikkujouluissa, penkkareissa tai Halloween bileissä.

(esim: Kleopatra, Geisha, intiaani, noita, vuosilukumeikit, fantasiameikit, vanhennukset, haavat ja ruhjeet, naisesta mieheksi, miehestä naiseksi, bodypainting, kasvomaalaukset yms)
Huom: Maskeerauksissa hinta työmäärän ja ajan mukaan 

Pikakampaus

Onko sinulla vain hetki aikaa, mutta haluaisit ammattilaisen laittavan hiuksesi kauniisti. Kun tarvitset hiustenlaittoapua arkiseen päivään/tapahtumaan, on tässä palvelu sinua varten. Kauniit letti- ja nuttarakampaukset tai esimerkiksi tyylikkäät suoristetut hiukset. Hemmottelua ja helpotusta päivääsi.

Juhlakampaus

Ihanat kiharat, klassinen banaaninuttura, räiskyvä rock-kampaus vai ripaus romantiikkaa. Suunnittelen kanssasi tilaisuuteen, pukuusi ja kasvojesi malliin sopivan kampauksen, unohtamatta muodin viimeisimpiä tuulia.

Hääkampaus

Elämäsi tärkein päivä vatii arvoisensa kampauksen. Suunnittelen kanssasi tilaisuuteen, pukuusi ja kasvojesi malliin sopivan kampauksen, unohtamatta muodin viimeisimpiä tuulia. Palveluun sisältyy koekampaus.

 Ripsien- ja kulmien kestovärjäys

Värjätyt ripset ja kulmat näyttävät aina huolitelluilta ja ne helpottavat päivittäistä ehostusta. Kestovärien vaikutus kestää n. 3-5 viikkoa. Kestovärit ovat laadukkaita, nopeavaikutteisia ja pitkäkestoisia.  Väriaineet eivät aiheuta ärsytystä eivätkä vahingoita ripsiä tai kulmia.

Meikinopastus

Meikinopastuksessa opit löytämään omaa persoonaasi tukevan meikkityylin. Voit tulla yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa ja käydään askarruttavia asioita läpi vaihe vaiheelta. Tarkoituksena on löytää sopivat värit ja opetella käyttämään tuotteita ja välineitä oikein.